Chewy Bones recompense pentru câini adulți, 2x70g, cu vită

Chewy Bones recompense pentru câini adulți, 2x70g, cu vită

7,39 Lei

43,47 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

FROLIC CHEWIE BONES, recompense câini cu vită este o hrană complementară pentru căini adulți. Sub formă de snack-uri sunt o gustare irezistibil de gustoasă și savuroasă pe care prietenul tău blănos le va adora.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Instrucțiuni de hrănire: Câinii cu greutatea până la 20 kg: maximum 1 bucată per săptămână. Câinii cu greutatea peste 20 kg, hrăniți cu 2 bucăți per săptămână. Vă rugam să reduceți masa principală a animalului de companie în mod corespunzător. Nu este recomandată pentru câini sub 8 kg și pentru căței sub 9 luni. A se consuma în maxim 14 zile de la deschidere. Un vas cu apă proaspătă de băut trebuie să fie întotdeauna disponibil.

Provenienta

Tara de origineUngaria
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100040182
Coșul meu
prod-10.5.2