Ulei de floarea-soarelui virgin eco 500ml
Ulei de floarea-soarelui virgin eco 500ml
Ulei de floarea-soarelui virgin eco 500ml

Ulei de floarea-soarelui virgin eco 500ml

36,33 Lei

72,66 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Uleiul de floarea-soarelui virgin bio Huilerie de Lapalisse este un produs de calitate înaltă și provine din agricultura ecologică certificată. Ambalajul special Lapalisse are scopul de a proteja produsul, păstrându-i proprietățile la un nivel cât mai înalt.

Uleiurile organice produse de compania Huilerie de Lapalisse provin din agricultură specializată și ecologică certificată. Ele reprezintă combinația perfectă între echilibru și gust, între beneficii naturale și arome. Controlul foarte atent al originii materiilor prime, transparența și trasabilitatea lor au ajutat la reputația creată și susțin gustul autentic și plăcut al produselor Lapalisse.

Acest ulei virgin organic este recunoscut pentru calitatea fină și discretă oferită gustului, are o culoare galben deschisă și este bogat în vitamina E. Este considerat ca fiind cel mai bun și versatil tip de ulei, fiind potrivit atât pentru asezonare cât și pentru încălzire. Nu este recomandat pentru a fi utilizat la temperaturi foarte ridicate.

Este perfect ca și acompaniament pentru legumele fierte sau folosit ca și dressing pentru salate proaspete. Poate fi folosit și în diverse rețete de patiserie.

Permite toate tipurile de gătire sau asezonare. Se recomandă pentru asezonări gourmet sau în rețete clasice, indiferent dacă îți dorești un preparat sărat sau dulce.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra într-un loc rece și întunecat.

Provenienta

Tara de origineFranţa
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100060402
Coșul meu
prod-8.3.5