Ulei de măsline extravirgin eco 500ml
Ulei de măsline extravirgin eco 500ml
Ulei de măsline extravirgin eco 500ml

Ulei de măsline extravirgin eco 500ml

53,98 Lei

107,96 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Uleiul de măsline extravirgin bio Huilerie de Lapalisse este un produs de calitate înaltă și provine din agricultură ecologică certificată. Ambalajul special Lapalisse are scopul de a proteja produsul, păstrându-i proprietățile la un nivel cât mai înalt.

Uleiurile organice produse de compania Huilerie de Lapalisse provin din agricultură specializată și ecologică certificată. Ele reprezintă combinația perfectă între echilibru și gust, între beneficii naturale și arome. Controlul foarte atent al originii materiilor prime, transparența și tranșabilitatea lor au ajutat la reputația creată și susțin gustul autentic și plăcut al produselor Lapalisse.

Acest ulei este bogat în Omega 9 și vitamina E. Oferă o aromă plăcută, persistentă și o notă de prospețime. Este un ulei extravirgin de culoare galbenă spre verde, cu arome de fructe și piper, fiind ideal pentru asezonarea salatelor și preparatelor din legume sau pește.

Permite toate tipurile de gătire sau asezonare. Se recomandă pentru asezonări gourmet sau în rețete clasice, indiferent că îți dorești un preparat sărat sau dulce.

Nu este recomandat a fi utilizat la temperaturi foarte ridicate.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperatura camerei.

Provenienta

Tara de origineFranţa
Nume producatoreRetail
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100060406
Coșul meu
prod-8.3.5