Ulei de semințe in virgin eco 250ml
Ulei de semințe in virgin eco 250ml
Ulei de semințe in virgin eco 250ml

Ulei de semințe in virgin eco 250ml

40,34 Lei

161,36 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Ulei virgin de in, 250 ml. Uleiul din semințe de in are faima - pe deplin meritată - că este cea mai extraordinară sursă de acizi grași esențiali de tip omega 3, compuși precursori ai multor substanțe cu rol important în buna funcționare pe termen îndelungat a organismului. Trebuie consumat la temperatura mediului ambiental deoarece acest ulei suav, atunci când este de bună calitate, este degradat ușor de temperaturile de gătire.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

Se păstrează la temperatura camerei, ferit de lumină și căldură. Se închide bine după utilizare și se păstrează la frigider. Se recomandă a fi consumat în maxim 3 luni de la deschidere.

Provenienta

Tara de origineFranţa
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100060413
Coșul meu
prod-10.2.2