Maca eco sub formă de pulbere 250g
Maca eco sub formă de pulbere 250g
Maca eco sub formă de pulbere 250g

Maca eco sub formă de pulbere 250g

49,42 Lei

197,68 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Maca este o rădăcină care creste în condițiile meteorologice extreme ale Anzilor din Peru. Aceste rădăcini se regăsesc în această pulbere foarte nutritivă care conține multe minerale, reprezentând o sursă importantă de hrană pentru peruanii indigeni timp de secole.

Este un superaliment excelent pentru creșterea nivelului de energie, promovarea sănătății mintale și echilibrarea sistemului hormonal. Ajută la reglarea ciclului menstrual și la minimizarea simptomelor acestuia. În timpul menopauzei, maca poate reduce bufeurile, anxietatea și disfuncțiile sexuale și chiar poate combate osteoporoza. Maca este bine cunoscută pentru stimularea libidoului și a spermatogenezei, crescând fertilitatea.

Provenienta

Tara de originePortugalia
Nume producatoreRetail
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100060458
Coșul meu
prod-9.5.1