Pulbere de cacao eco 250g
Pulbere de cacao eco 250g

Pulbere de cacao eco 250g

42,97 Lei

171,88 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Pudră de cacao bio și fairtrade de la Iswari este delicioasa, fiind produsă din cacao creolă provenită din Peru și este bogata în proteine și săruri minerale. Poate fi folosită în smoothie-uri, băuturi calde și în diverse rețete de deserturi.


Gustul amar al miezului de cacao propune acest produs ca fiind ideal pentru utilizarea în diverse rețete de prăjituri, deserturi și smoothie-uri, cu multe beneficii precum creșterea energiei și a vitalității, prevenirea problemelor cardiovasculare, neutralizarea radicalilor liberi, prevenirea îmbătrânirii premature și reglarea stării de spirit.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de originePortugalia
Nume producatoreRetail
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100060467
Coșul meu
prod-9.5.1