Cafea măcinată eco artizanală 200g
Cafea măcinată eco artizanală 200g

Cafea măcinată eco artizanală 200g

63,28 Lei

316,40 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Cafeaua măcinată eco artizanală Terrae 100% Arabica Morettino este un produs de calitate superioară, provenit din agricultura ecologică certificată.

Acest produs este obținut dintr-o cafea ecologică de tip Arabica selecționată, pură, care oferă un gust aromat și elegant, în care mirosurile picante tipice de cafea din Berilo, Mexic se întâlnesc cu notele florale rafinate ale cafelei din Peru și accentele de miere și migdale ale cafelei din Santos, Brazilia.

Produsul este premiat cu medalia de aur, acordată de Institutul Internațional de Degustare a Cafelei (IIAC). Boabele de cafea au fost prăjite printr-un procedeu ecologic de intensitate medie, obținându-se un caracter rafinat.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra într-un loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineItalia
Nume producatorMorettino
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100060508
Coșul meu
prod-9.5.1