Mici producători
Suc de soc ecologic  250ml
Suc de soc ecologic  250ml
Suc de soc ecologic  250ml

Suc de soc ecologic 250ml

26,98 Lei

107,92 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Una dintre puținele plante medicinale care se bucură de o mare popularitate în medicina populară este socul (Sambucus nigra L.), fiind cunoscut ca un arbust de leac. Socul face parte din familia Caprifoliaceae, fiind un arbust indigen, cu frunze ascuțite și flori mici de culoare albă, ce poate atinge înălțimi de până la 10m.

În medicina tradițională fructele de soc se întrebuințează pentru eliminarea toxinelor din organism. Procesul de acumulare al toxinelor apare în urma consumului de alimente tratate cu aditivi și medicamente, viciilor legate de fumat și exces de alcool, poluării atmosferice, problemelor de sănătate (datorate constipației și edemelor), sedentarismului și obezității. Detoxifierea reduce incidența de apariție a stărilor de oboseală cronică, constipației, balonării, indigestiei, durerilor de cap, afecțiunilor cutanate, senzației de greutate a membrelor și constă în reducerea retenției hidrice și eliminarea toxinelor și produșilor reziduali din organism.

Fructele coapte conțin aminoacizi, bioflavonoide, carotenoide, flavonoide (quercetina, antocianine), zaharuri, taninuri, vitamina A, B și C în cantități mari. Important este să nu folosești tulpina, frunzele și fructele necoapte de soc negru, care conțin un nivel ridicat de glicozide toxice de cianuri!

Proprietățile terapeutice ale socului negru sunt: tonic general, antioxidant, imunostimulator, detoxifiant, sudorific, antipiretic, antialgic, antitusiv, expectorant, emolient, decongestiv, diuretic, laxativ, antiseptic (antibacterian și antiviral), antiinflamator, antiedematos, anticelulitic, antialergic, galactogog, vitaminizant, mineralizant.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 5 și 10°C

Provenienta

Nume producatorSANA PLANT EXTRACT SRL
Website producatorhttps://www.aromela.ro
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100061630
Coșul meu
prod-8.3.5