Bere cu 5 fructe sticlă 0.25l
Bere cu 5 fructe sticlă 0.25l

Bere cu 5 fructe sticlă 0.25l

11,03 Lei

44,12 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Liefmans Fruitesse este o bere lejeră, cu suc de fructe (mix de cireșe, afine, soc, căpșuni, zmeură), maturată cu cireșe, care se servește cu gheață. Liefmans, la origini este o bere produsă din diverse tipuri de bere.

Originea amestecării a diferite tipuri de bere a fost aceea de a păstra berea preparată în timpul iernii, pentru vara fierbinte. În secolele trecute această bere se putea păstra până vara, fără să necesite condiții speciale (frig) și care pe timp de vara se bea cât mai rece, în loc de apă (bere slab alcoolizată).

Liefmans se prepară din malț palid, întunecat și prăjit. După fermentație, berea se maturizează timp de patru până la opt luni. Berile mai vechi sunt amestecate cu bere proaspătă, mai dulce, "noua", pentru a-i îmbogăți aroma.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de îngheț și de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineBelgia
Nume producatorBrouwenj Liefmans
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100068840
Coșul meu
prod-10.3.2