Roșii uscate în ulei 650g
Roșii uscate în ulei 650g
Roșii uscate în ulei 650g
Roșii uscate în ulei 650g

Roșii uscate în ulei 650g

40,19 Lei

61,83 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Savoarea acestor roșii uscate nu se poate descrie în cuvinte. Trebuie încercate!

Fie că le folosiți la paste sau pizza, în mâncăruri de legume sau ca aperitive, împreună cu măsline și brânză feta, roșiile uscate de la Șuntat vor fi o bucurie a gustului.Pot deveni ingredientul tău secret din diverse rețete care necesita roșii. Roșiile uscate nu conțin grăsimi saturate sau colesterol și au indice caloric foarte mic, motiv pentru care se pot consuma cu încredere chiar și de persoanele care țin dieta.

Conțin de 12 ori mai mult licopen decât roșiile crude.

Licopenul este un antioxidant puternic care reduce riscul de cancer de sân, de plămâni sau de prostata și are beneficii considerabila asupra sănătății inimii.

Totodată, licopenul reglează glicemia și reduce riscurile de diabet de tip 2. Roșiile uscate sunt o sursa naturala de vitamine (A, B1, E, K), fier, potasiu, niacina și fibre.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineTurcia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100075530
Coșul meu
prod-8.3.5