Miere de pădure 360g
Miere de pădure 360g

Miere de pădure 360g

33,52 Lei

93,11 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Mierea de pădure este singurul sortiment de miere care nu provine din nectarul florilor. Acest tip de miere poate să provină din secrețiile dulci ale arborilor.

Pe trunchiul sau pe frunzele anumitor arbori (brad, pin, molid, fag sau salcie) se scurg rășini sau anumite substanțe lipicioase dulci, care sunt preluate de albine, mai ales în perioada de primavară și toamnă, când florile sunt puține sau oferă puțin nectar. 

Mierea de pădure poate fi considerata un cocktail de minerale. 

Culoarea mierii este brună, cu nuanță verzuie, roșiatică sau pronunțat negricioasă, depinzând foarte mult de arborele predominant de la care provine mierea. 

Gustul acesteia este mult diferit de sortimentele de miere de flori. Datorită conținutului crescut de substanțe minerale, care acoperă în parte gustul dulce dat de zaharuri, gustul mierii de pădure este specific, ușor caramelizat.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Provenienta

OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100079736
Coșul meu
prod-9.4.6