-12%
Bere brună Dunkel sticlă 0.5l
Bere brună Dunkel sticlă 0.5l

Bere brună Dunkel sticlă 0.5l

9,44 Lei

Economisești 12%

8,29 Lei

16,58 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Derulând istoria sortimentului König Ludwig Dunkel ajungem tocmai în anul 1516, atât de veche este tradiţia acestei beri bavareze. În zilele noastre, König Ludwig Dunkel este cea mai populară bere brună din Germania, sortimentul fiind de altfel la fel de apreciat şi în alte ţări.

Berea este obţinută din malţ şi hamei amar şi aromat, de unde şi gustul intens condimentat, potrivit mai ales pentru a fi savurat în anotimpurile reci. Toate ingredientele provin din sudul Germaniei şi respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Sortimentul este produs după o metodă de fermentare secretă antică ce implică fermentarea în sticlă. Berea se potriveşte foarte bine alături de preparate cu carne şi sos gătite încet la cuptor, cârnăciori sau friptură de pui.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de îngheț și de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineGermania
Nume producatorKonig Ludwig GmbH & Co.
Website producatorhttps://www.königLudwig.com
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100083112
Coșul meu
prod-10.2.2