Pâine toast alb 600g
Pâine toast alb 600g
Pâine toast alb 600g
Pâine toast alb 600g
Pâine toast alb 600g
Pâine toast alb 600g

Pâine toast alb 600g

8,69 Lei

14,48 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Toată bunătatea pâinii care tocmai a fost scoasă din cuptor. Rețeta ei? Sunt alese grânele de cea mai bună calitate și se coace pâinea cu dragoste pentru oameni și respect pentru natură. Și atunci când această tradiție întâlnește inovația, nu mai este nevoie de conservanți. Pâinea se coace, se pasteurizeaza și se împachetează într-un ambalaj dublu pentru păstrarea prospețimii.

Acum e rândul tău să o prăjești, să o ungi cu unt, să o îndulcești cu miere, să o combini în sendvișuri, să o tai crutoane în supe și salate sau să o mănânci proaspătă, așa cum e! Opțiuni nenumărate, aceeași pâine bine coaptă.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

Depozitarea se face în spații curate, uscate și răcoroase. După deschidere a se păstra în frigider în ambalajul original

Provenienta

Tara de origineRomania
Nume producatorKaramolegos Bakery România SRL
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100087718
Coșul meu
prod-10.0.8