Internațional
Sandviș Croque Madame

11,36 lei

/porție
Timp pregătire
10 min
Timp gătire
10 min
Porții
2
Total
20 min
Ingrediente
  • -
    4 felii de pâine
  • -
    2 felii de șuncă
  • -
    50 g de brânză Gruyère
  • -
    2 ouă
  • -
    40 g de unt
  • -
    sare
Mod de preparare
1
Topim 20g de unt într-o tigaie antiaderentă și prăjim cele 2 ouă, astfel încât gălbenușurile să rămână moi. Asezonăm cu sare.
2
Radem brânză și o punem deoparte.
3
Topim 10g de unt și ungem două felii de pâine, apoi punem deasupra o felie de șuncă și brânză rasă. Acoperim cu cealaltă felie de pâine și ungem din nou cu unt.
4
Încingem untul rămas, într-o tigaie, și prăjim sandvișurile, rumenindu-le pe ambele părți. După ce s-au rumenit adăugăm și oul prăjit. Pentru un plus de aromă și culoare, putem presăra frunze de chives sau ceapă verde, tocate fin.
5
Sandvișurile sunt gata și le putem servi fierbinți.
prod-10.0.6