Mici producători
Zacuscă picantă 350g
Zacuscă picantă 350g
Zacuscă picantă 350g

Zacuscă picantă 350g

22,69 Lei

59,71 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Zacusca picantă de la Răzvan Idicel este un produs gustos și autentic, în care se simte iuțeala ardeilor. 

Zacusca este produsul cel mai complex pe care îl pregătesc doamnele gospodine la Idicel Pădure. Legumele se coc pe foc de lemne și se curăță și toacă în bucăți mari la mână. Odată ajunse în ceaun, trebuie avut grijă de foc, sa fie exact cât e nevoie.


Răzvan Idicel este un brand românesc început ca o afacere de familie, fondat în 2013, din dorința de a crea produse românești cu gustul de odinioară. Răzvan Idicel produce zacuști, dulcețuri sau ciocolată în mod artizanal, păstrând rețete vechi, tradiționale. Produsele sunt realizate în satul Idicel din județul Mureș, cu multă pricepere și dragoste, de către gospodinele din sat, la ceaun pe foc de lemne. În ceea ce privește ciocolata Răzvan Idicel, aceasta este bean to bar, realizată din ingrediente de calitate, cu boabe de cacao rafinate direct de la sursă și urmând un proces artizanal.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de îngheț, căldură și razele solare.

Provenienta

Nume producatorCamara lui Razvan
Website producatorhttps://www.pravaliaidicel.ro/
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100091629
Coșul meu
prod-9.5.2