Promo
Aparat de ras pentru femei Bella Colours 4 lame, 3 buc
Aparat de ras pentru femei Bella Colours 4 lame, 3 buc

Aparat de ras pentru femei Bella Colours 4 lame, 3 buc

24,89 Lei

8,30 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Folosind tehnologia celor patru lame care se mișcă independent, pachetul pentru epilat BIC Soleil Bella Colours oferă rezultate uimitoare indiferent de zona de epilat.
Lamele se clătesc ușor pentru o curățare rapidă. Au o bandă de protecție din cauciuc care întinde ușor pielea înainte că lamele să ajungă la păr și o bandă lubrifiantă îmbogățită cu unt de shea.
O alegere primordială pentru epilatul picioarelor, brațelor și liniei bikinilor.
Cu trei culori vesele (roz, verde, galben), aparatul de ras pentru femei BIC Soleil Bella Colours are un mâner curbat, cu o prindere moale, ușor de controlat, ce eliberează un parfum floral proaspăt.
Capul pivotant al aparatul de epilat se adaptează la mișcările tale în timp ce te epilezi, pentru a obține perfecțiunea dorită.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat, ferit de razele directe ale soarelui și de căldură.

Provenienta

OrigineGrecia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100100971
Coșul meu
prod-10.2.7