Mici producători
Înghețată cu vanilie Bourbon 300ml
Înghețată cu vanilie Bourbon 300ml
Înghețată cu vanilie Bourbon 300ml

Înghețată cu vanilie Bourbon 300ml

35,99 Lei

119,97 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Friddi este un brand românesc de înghețată artizanală născut din pasiunea pentru autenticitate și calitate. Cu o tradiție îmbinată cu inovația, ei aduc pe masa clienților o gamă diversificată de gelato și sorbetto, făcute din cele mai fine ingrediente din întreaga lume.

La Friddi, calitatea este fundamentală. Brandul transformă ingrediente premium, inclusiv cele certificate bio și DOP, în delicioasele sortimente de gelato și sorbetto. Fisticul de Bronte, alunele de pădure din Piemont, vanilia din Madagascar și laptele pasteurizat bio sunt doar câteva dintre comorile folosite în creațiile lor.

Un punct de mândrie al brandului este introducerea ciocolatei Domori, cunoscută pentru misiunea sa de salvare a soiurilor rare de cacao. Friddi este primul care aduce această ciocolată în România, încântând clienții cu arome unice și calitate incontestabilă.

Friddi este mai mult decât un producător de înghețată, este un ambasador al autenticității și calității în lumea înghețatei artizanale din România.


Sfat utilizare/preparare/gatire

A se scoate din congelator cu 10 minute inainte de servire.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la -18°C.

Provenienta

Tara de origineRomania
Nume producatorLaboratorio di Gelato SRL
Website producatorhttps://friddi.com/
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100111950
Coșul meu
prod-10.3.2