Cartimix Forte 60 comprimate
Cartimix Forte 60 comprimate
Cartimix Forte 60 comprimate
Cartimix Forte 60 comprimate
Cartimix Forte 60 comprimate

Cartimix Forte 60 comprimate

74,61 Lei

74,61 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Cartimix Forte este un supliment alimentar conceput de specialiști de renume din Canada și care este fabricat respectând standardele GMP (Good Manufacturing Practice) și garanția calității. Formula sa originală conține 8 super-ingrediente active.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Intern, un comprimat  dimineata si un comprimat  seara, in timpul mesei sau dupa masa.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi de până la 25ºC, într-un loc uscat și ferit de lumină.

Beneficii produs

Sulfat de glucozamina 2KCL (crustacee), MSM (metilsulfonilmetan), isomalt, polivinilpirolidona si celuloza microcristalina (agenti de incarcare), hidroxipropilmetilceluloza, polidextroza, talc, polietilenglicol, dioxid de titan, oxid galben de fier, trigliceride cu catena medie (agenti de glazurare); pulbere din ulei din seminte de Limba-mielului (Borago officinalis), ascorbat de sodiu (vitamina C), colagen hidrolizat tip II, extract din radacini de Turmeric (Curcuma longa), cu 95% curcumine; extract din radacina de Ghimbir (Zingiber officinale), cu 5% gingeroli; extract din scoarta de Boswellia serrata, cu 85% acizi boswellici, stearat de magneziu vegetal (emulsifiant). 

Provenienta

Tara de origineRepublica Cehă
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100119311
Coșul meu
prod-10.6.0