Supliment alimentar UroEffect™ 10 capsule

Supliment alimentar UroEffect™ 10 capsule

27,02 Lei

27,02 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

UroEffect conține un extract concentrat din fructe de Merișor-canadian de calitate superioară, culese din zone ecologic pure, în perioada lor de maximă prospețime.

Cu ajutorul ecotehnologiei brevetate EnviroSimplex®, sunt selectate și prelucrate doar fructe de Merișor-canadian clasa A, rezultând astfel un extract concentrat, standardizat, cu un conținut ridicat de proantocianidine (PAC).

UroEffect conține un extract 36:1 din fructe de Merișor-canadian și 40mg PAC/proantocianidine garantat în fiecare capsulă.

Calitatea superioară a extractului și conținutul ridicat de proantocianidine (PAC) din capsulă sunt cei mai importanți factori în evaluarea eficienței formulei produsului.

În plus, conține D-biotină care contribuie la menținerea sănătății membranelor mucoase (de exemplu, la nivelul tractului urinar).

Sfat utilizare/preparare/gatire

La primele semne de slăbire a sistemului imunitar: 2 capsule dimineața și 2 capsule seara cu  ½ oră înainte de masă. O cutie este suficientă pentru o cură intensă de 5 zile. Pentru întreținere: 1 capsulă dimineața și 1 capsulă seara cu ½ oră înainte de masă.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi de până la 25ºC, într-un loc uscat și ferit de lumină.

Provenienta

Tara de origineCehia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100119319
Coșul meu
prod-9.5.1