Mici producători
Miere polifloră crudă în fagure eco 150g
Miere polifloră crudă în fagure eco 150g
Miere polifloră crudă în fagure eco 150g

Miere polifloră crudă în fagure eco 150g

41,08 Lei

273,87 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Fagurele de stup sigilat vă oferă garanția că mierea din interior a fost atinsă doar de albine.
Fiind un produs realizat 100% natural, de către albine în stup, fără intervenție umană sau mecanică, greutatea fagurelui poate varia între 150 și 220g.
Consumul de fagure este o modalitate prin care vă puteți bucura de rodul muncii albinelor. Acest lucru poate oferi beneficii pentru sănătate, variind de la un risc mai mic de infecție la o inimă și un ficat mai sănătoase. Mierea crudă din fagure are o consistență mai texturată decât mierea filtrată. În plus, celulele cerate pot fi mestecate că o gumă.
Fagurele, consumat întreg – atât mierea cât și celulele ceroase, poate întări apărarea organismului împotriva ciupercilor și a unor tipuri de bacterii cauzatoare de boli, vă poate ajuta să vă protejați intestinul împotriva anumitor paraziți.
Colonia este formată dintr-o echipă de apicultori profesioniști, pasionați și cu expertiză în multiple tehnici apicole aplicate în diverse regiuni din România.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra în poziție verticală, la temperatura camerei, ferit de lumină.

Provenienta

Website producatorhttp://www.honeycolonia.com
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100130342
Coșul meu
prod-10.6.0