-37%
Cartuș cerneală OEM HP 301, cod CH561EE, negru
Cartuș cerneală OEM HP 301, cod CH561EE, negru

Cartuș cerneală OEM HP 301, cod CH561EE, negru

152,99 Lei

Economisești 37%

94,99 Lei

Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Cernelurile originale HP sunt formulate pentru a produce în mod constant documente în culori vibrante la o valoare mai bună pentru imprimările frecvente. Contează pe imprimări durabile obținute cu ajutorul cartușelor concepute special pentru a funcționa cu imprimanta HP.

- Așteaptă-te la cele mai bune rezultate, utilizând cartușe care contribuie la evidențierea firmei tale. Imprimă documente în culori vii, text negru bine conturat și imagini clare, care rezistă ani de zile, utilizând cerneluri cu pigmenți originale HP pentru imprimarea la birou.

- Faceți-vă firma remarcată, utilizând cartușe de cerneală originale HP, care asigură rezultate pe care puteți conta. Cartușele proiectate special funcționează cu imprimanta pentru a oferi rezultate profesionale și a reduce la minimum imprimatele inutile.

Provenienta

Tara de origineElveţia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100142098
Coșul meu
prod-10.0.8