Pizza ‘Nduja Salsicce 458g
Pizza ‘Nduja Salsicce 458g
Pizza ‘Nduja Salsicce 458g
Pizza ‘Nduja Salsicce 458g

Pizza ‘Nduja Salsicce 458g

24,99 Lei

54,56 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Pizza Verace ‘Nduja Salsicce este o variantă picantă și inedită a pizzei obișnuite, având blatul dospit înainte de coacere și un topping bogat în ingrediente de calitate superioară: Mozzarella din lapte de bivoliță, salam afumat și cârnat tartinabil ‘Nduja.

‘Nduja este un cârnat tartinabil picant, complet diferit față de mezelurile obișnuite, având o textură și o consistență mai catifelată, asemănătoare cu cea a pateului. Este originar din regiunea Italiei Calabria, se prepară cu carne de porc și ardei iuți gustoși și este uscat în mod natural.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Îndepărtați folia și așezați pizza congelată în centrul cuptorului, pe grilaj și lăsăți-o să se coacă cca 11-14 minute. Pizza este gata pentru servire dacă brânză s-a topit bine și marginea este maronie și crocantă. Încălziți complet înainte de a consuma. Datorită eficienței termice diferite a cuptoarelor de uz casnic, timpul optim de coacere poate varia.
Dacă pizza este deja decongelată, reduceți timpul de coacere.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la - 18°C.

Provenienta

Nume producatorMACROMEX
OrigineItalia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100142548
Coșul meu
prod-10.2.2