Rahat Mixt Turkish Delight 200g
Rahat Mixt Turkish Delight 200g
Rahat Mixt Turkish Delight 200g
Rahat Mixt Turkish Delight 200g

Rahat Mixt Turkish Delight 200g

14,91 Lei

74,55 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Experimentați unul dintre cele mai apreciate deserturi ale bucătăriei orientale!

Consistența sa este similară jeleului, dar mai solidă, mai lipicioasă și mai opacă. Datorită conținutului ridicat de zahăr este mult mai dulce decât majoritatea dulciurilor, apropiat ca gust de șerbet și nu de jeleu.

Daca ar fi să urmați tradiția spațiului balcanic, acest produs ar trebui servit după cafea, însoțit de un pahar cu apă rece. Azi este folosit mai degrabă în compoziția de cozonac, decât ca simbol de ospitalitate pentru musafiri.

Astăzi, dată fiind varietatea de ingrediente folosite, există numeroase arome, de la cele de fistic, alune, migdale sau nucă de cocos, la arome de fructe cum ar fi vișine, căpșuni, portocale, caise, sau lămâie, făcând acest desert unul dintre cele colorate din Turcia.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra într-un loc răcoros și uscat.

Provenienta

Tara de origineBelgia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100154858
Coșul meu
prod-10.3.0