Oțet de orez pentru Sushi 150ml
Oțet de orez pentru Sushi 150ml
Oțet de orez pentru Sushi 150ml

Oțet de orez pentru Sushi 150ml

10,95 Lei

73,00 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Produse autentice și sănătoase  - un mod ușor și distractiv de a aduce delicioasele preparate japoneze în bucătăria ta! Oțetul de orez japonez este foarte blând și delicat în aromă, iar culoarea lui poate varia de la incolor la galben pal.

Se amestecă cu sare și zahăr și se folosește pentru a condimenta orezul gătit pentru prepararea rulourilor de sushi. Acesta adaugă un gust plăcut și o aromă blândă orezului înainte de rularea sushiului și poate fi, de asemenea, utilizat și în sosuri de salată.

Oțetul japonez de orez este fabricat, bineînțeles, din orez. Procesul are loc în două etape, iar în prima etapă orezul este preparat pentru a face sake sau vin de orez. Sake-ul conține etanolul sau alcoolul necesar transformării prin fermentare în acid acetic.

Oțetul de orez este mai puțin acid decât alti oțeturi și adaugă o aromă mai blândă și dulce marinadelor sau sosurilor pentru salate.

Oțetul alb și oțetul de orez pot avea o culoare relativ apropiată și se pot confunda, dar aromele lor sunt complet opuse. Oțetul de orez este incredibil de dulce și delicat, în timp ce oțetul alb este acru și dur.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineGermania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100075612
Coșul meu
prod-9.5.1