
- Informatii
- De la același brand
Descriere
Picanha este o tăietură mai groasă de carne din partea interioară a pulpei, provine din zona de unde este scos rasolul alb și se situează pe ambele părți ale coloanei vertebrale, așa că fiecare bovină are două astfel de bucăți.
Este de culoare roșu-rozaliu, cu o parte fermă și o fâșie de grăsime albă. Este o carne foarte apreciată în bucătărie pentru calitatea sa înaltă, aroma și suculența sa.
La nivel mondial carnea Black Angus este considerată ca fiind alegerea ideală pentru un steak reușit, având cele mai înalte calități gustative.
Carnea de vită Black Angus se remarcă prin structura ei specială, creată îndeosebi de fâșiile de grăsime, de așa numitul marbling, ce o face să fie un preparat deosebit și de calitate.
Gustul deosebit este dat de marmorarea caracteristică a cărnii - grăsimea intramusculară care se topește în timpul gătirii, lăsând carnea fragedă și suculentă, cu o aromă untoasă.
Origine: SUA
Timp maturare: 30 de zile
Marmorare: Prime
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Statele Unite ale Americii |
Website producator | http://www.meatrevolution.com |
Informații conformitate produs
Informații producător | ;; |
Informații persoană responsabilă | ;; |