
- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Cașcavalul clasic Monor este fabricat prin opărirea cașului obținut din lapte de vacă pasteurizat și standardizat.
Adaugă un plus de aromă și textură preparatelor preferate cu cașcavalul Monor. Încearcă-l în sandwichuri, pe pizza, cartofi, paste sau musaca.
Despre Monor
Monor înseamnă tradiție de sute de ani în păstorit și prelucrarea laptelui, un meșteșug păstrat cu sfințenie de locuitorii comunei cu același nume. Este o marcă 100% transilvănean care, din 1992 și până acum, a reușit să facă cunoscută măiestria monorenilor.
Monor este așezată pe plaiurile Bistriței, în zona de tranziție dintre podișul Transilvaniei și Piemontul Călimanilor.
Produsele sunt meșteșugite după rețete adunate de la ciobanii Călimanilor, iar procesul tehnologic și aparatura modernă garantează normele de igienă și control al calității.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Origine | România |