Cașcaval de 10, felii 120g
Cașcaval de 10, felii 120g

Cașcaval de 10, felii 120g

13,89 Lei

115,75 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Cu gust lăptos și delicat, Cașcavalul de 10 este potrivit pentru orice moment al zilei și orice gust!

Este ideal într-un sandviș cald pe grill, fiind gata feliat.

Lăptăria cu caimac are în portofoliu lactate de specialitate 100% românești, naturale, integrale, create cu pasiune și responsabilitate, din lapte de la vacile din ferma proprie.

Astăzi, Lăptăria cu caimac are aproximativ 2500 de animale, din care 1000 de vaci de muls. Văcuțele lor sunt de rasă pură, cu pedigree (Holstein Friesian) și sunt crescute libere la fermă, în adăposturi semideschise, unde sunt hrănite din culturi proprii.

Fabrica lor este construită chiar lângă fermă, astfel încât laptele ajunge imediat pe linia de producție, întregul proces (muls și îmbuteliat) are loc în doar 24 de ore. 

Având toate acestea, plus mijloacele necesare și dorința de a produce lactate de calitate, Lăptăria cu caimac înseamnă produse românești proaspete, naturale, sigure, nutritive și fără adaosuri inutile. 

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la temperaturi cuprinse între 2-8°C.

Provenienta

OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100156794
Coșul meu
prod-10.0.7