Reteta Foitaj cu sunca si cascaval
Rapidă
Foitaj cu șuncă și cașcaval by Odette

2,91 lei

/porție
Timp pregătire
15 min
Timp gătire
20 min
Porții
12
Total
35 min
Ingrediente
  • -
    400g aluat foitaj
  • -
    200g șuncă presată
  • -
    200g cașcaval
  • -
    1 ou
  • -
    Sare
Mod de preparare
1
Dacă folosim aluat congelat, lăsăm aluat să se decongeleze și întindem foaia.
2
Așezăm pe foaie feliile de șuncă și cașcavalul (feliat sau ras), apoi rulăm.
3
Tăiem felii de 1.5 cm din ruloul de foitaj și le așezăm într-o tavă, pe hârtie de copt.
4
Ungem fiecare bucată cu ou bătut și asezonăm cu sare.
5
Le coacem 20 de minute în cuptorul preîncălzit la 180°C.
6
Le așezăm pe platou și...
7
Poftă bună!
prod-10.0.6