

Costa Rica Fernando Cordero Thermal Fermentation 200g cafea de specialitate boabe
94,12 Lei
- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Cafea de specialitate boabe, single origin. Prezintă arome de portocale, fructe roz, nucșoară și rom.
Luis Eduardo Campos experimentează cu pasiune diferite metode de fermentare și uscare. Această cafea este procesată într-un mod unic, prin fermentarea termică a mierii, care nu exista până acum.
Încercând unul dintre numeroasele sale experimente, Luis Campos a observat că zaharurile din mucilagiu se caramelizează într-un mod special atunci când se adaugă apă la o temperatură de aproximativ 80 de grade C în rezervoarele de fermentație în care are loc procesul anaerob obișnuit. Datorită șocului de temperatură ridicată generat, aromele dulci pătrund în boabele de cafea ceea ce duce la un profil de ceașcă spectaculos.
Sloane se definește prin excelență, cunoștințe și pasiune.
Comercializează doar cafea de cea mai înaltă calitate, procesată corect și curat, provenită de la fermieri ecologici.
Stilul de prăjire al cafelei se concentrează pe lotul de cafea, pentru a profita de toate aromele profilului său unic.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Romania |
Website producator | https://www.sloanecoffee.com/cafea |