Hrană umedă pentru câini adulți, cu curcan, 800g
Hrană umedă pentru câini adulți, cu curcan, 800g
Hrană umedă pentru câini adulți, cu curcan, 800g
Hrană umedă pentru câini adulți, cu curcan, 800g

Hrană umedă pentru câini adulți, cu curcan, 800g

20,89 Lei

26,11 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Hrana umedă pentru câini Petkult Adult cu curcan are o formulă complexă, ce acoperă cerințele nutriționale ale câinilor adulți.

Hrana umedă pentru câini Petkult Adult conține ingrediente proaspete care păstrează calitățile nutritive, nu conține produse procesate (făinuri de carne).

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Beneficii produs

- Organele sunt surse importante și naturale de vitamine, minerale și proteine cu grad ridicat de digestibilitate și asimilare. Se adugă în hrană pentru a limita aditivarea acesteia cu vitamine și minerale artificiale.

- Digestie sănătoasă. Fibrele îmbunătățesc digestia și asimilarea prin promovarea bacteriilor benefice inestinale și inhibarea microorganismelor patogene. Fibrele reglează tranzitul intestinal, reduc constipația și diareea și amplifică procesul de eliminare a toxinelor din corp.

- Uleiul de in este bogat în acizi grași omega 3, omega 9. Acizii grași joacă un rol deosebit în menținerea sănătății și funcționalității organismului având nenumărate beneficii; mențin sănătatea sistemului nervos, cardiovascular, articular, imunitar, protejează pielea și mucoasele (respiratorie, digestivă și urinară ).

Provenienta

Tara de origineRomania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100162367
Coșul meu
prod-10.2.7