-12%
Vin rose sec Pinot Noir & Cabernet Sauvignon, 12.6%, 0.75l
Vin rose sec Pinot Noir & Cabernet Sauvignon, 12.6%, 0.75l
Vin rose sec Pinot Noir & Cabernet Sauvignon, 12.6%, 0.75l

Vin rose sec Pinot Noir & Cabernet Sauvignon, 12.6%, 0.75l

38,99 Lei

Economisești 12%

33,99 Lei

45,32 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

La Plage roze reprezintă o declaraţie “parfumată” pentru orice moment de consum relaxat. 

Îşi etalează aromele proaspăt, vioi şi generos, oferind senzaţii fructate şi expresive de zmeură, de piersici coapte şi căpşune, cu subtonuri de mere şi coajă de grapefruit. 

Gustul bine dozat şi foarte prietenos este caracterizat de un frumos echilibru între senzaţiile dulci de fructe coapte, de căpşune şi de cireşe albe şi impresiile vegetale şi de citrice, fiind energizat pe final de aciditatea precisă şi de mineralitatea sărată. 

Un vin foarte prietenos şi uşor de băut, care atrage prin aromele sale joviale, de la primele senzaţii, până în postgustul proaspăt, fructat, citric-mineral.

La crama Rasova, o echipă de oameni tineri au decis să ducă mai departe istoria vinului din Dobrogea. Astfel, au creat o colecție de vinuri moderne, cu energie, fiecare dintre ele spunând câte-o poveste proaspătă de culoare roșie, albă sau roze.

Soarele este ingredientul esențial în creșterea viilor Cramei Rasova, alături de solul nisipos și briza adusă de Dunăre. Toate acestea, puse laolaltă, creează un mediu unic de care se bucură fiecare bob de strugure.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Indicatie GeograficaDOC MURFATLAR
Website producatorhttp://www.cramarasova.ro
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100162602
Coșul meu
prod-10.2.2