Vin alb sec Chardonnay & Sauvignon Blanc & Fetească Regală, 12.5%, 0.75l
Vin alb sec Chardonnay & Sauvignon Blanc & Fetească Regală, 12.5%, 0.75l
Vin alb sec Chardonnay & Sauvignon Blanc & Fetească Regală, 12.5%, 0.75l

Vin alb sec Chardonnay & Sauvignon Blanc & Fetească Regală, 12.5%, 0.75l

54,69 Lei

72,92 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Proaspăt, parfumat şi prietenos, Sur Mer Cuvee Alb impresionează prin expresia sa aromatică exotică, construită cu ajutorul unor note coapte şi dulci de mandarine, piersici şi mere roşii, suculente, pe care le “înviorează” cu senzaţii de citrice şi vegetale. 

Gustul bine structurat etalează o prospeţime fructată, fiind suculent şi rotund, cu o bună aciditate de citrice coapte şi o mineralitate sărată. 

Postgustul îşi menţine intensitatea fructată o bună perioadă de timp, fiind caracterizat de o combinaţie de senzaţii vii şi “colorate” fructat-florale.

La crama Rasova, o echipă de oameni tineri au decis să ducă mai departe istoria vinului din Dobrogea. Astfel, au creat o colecție de vinuri moderne, cu energie, fiecare dintre ele spunând câte-o poveste proaspătă de culoare roșie, albă sau roze.

Soarele este ingredientul esențial în creșterea viilor Cramei Rasova, alături de solul nisipos și briza adusă de Dunăre. Toate acestea, puse laolaltă, creează un mediu unic de care se bucură fiecare bob de strugure.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Indicatie GeograficaDOC MURFATLAR, DOC MURFATLAR
Website producatorhttp://www.cramarasova.ro
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100162607
Coșul meu
prod-10.3.2