Ulei măsline extravirgin 750ml
Ulei măsline extravirgin 750ml
Ulei măsline extravirgin 750ml
Ulei măsline extravirgin 750ml

Ulei măsline extravirgin 750ml

92,13 Lei

122,84 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Ulei de măsline extravirgin, 750ml.

Un ulei de măsline extravirgin unic cu ingrediente naturale, complet aromat, cu o aromă plăcută, proprietăți nutritive de neegalat și aciditate de până la 0.2% fără substanțe chimice produse în mod natural prin simpla eliziune a fructelor de măsline sub presiune rece pentru a păstrează toate vitaminele sale.

Uleiul de măsline este excelent în bucătăria mediteraneană, antipasti, salate, legume, carne, pește și carne de pasăre.

„CRITIDA” are cinci generații de experiență pentru a produce ulei de măsline extravirgin cretan și ulei de măsline extravirgin organic cretan.

Compania a prins contur  în 1998 în Heraklion, Creta, când o familie ambițioasă, harnică, dar și cu multe cunoștințe în domeniu s-a decis că vrea să standardizeze și să comercializeze uleiul de măsline.

Pe lângă cele două tipuri de ulei, compania comercializeză și măsline standardizate, pastă de măsline, măsline grecești de masă, dar și produse culinare Delicatessen, care combină uleiul de măsline extravirgin cu ierburile tradiționale cretane.

„CRITIDA” a fost certificată de DIO pentru standardizarea și comercializarea uleiului de măsline ecologic din 1999 și a fost premiată de mai multe ori pentru produsele sale de organizații interne și internaționale.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineGrecia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100163239
Coșul meu
prod-10.0.7