Cântar de bucătărie HKS-5IX

Cântar de bucătărie HKS-5IX

61,99 Lei

Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Cântare de bucătărie Heinner HSK-5IX, 5kg, full inox, funcție tara, funcție cântărire lichide, display LCD, gradare 1g, baterii 2x1.5V AAA.

Cântărește cu precizie ingredientele folosite în prepararea rețetelor preferate și impresionează-i pe toți cei dragi cu cele mai gustoase preparate. Cântarul de bucătărie HKS-5IX te ajută să adaugi exact atât cât trebuie din fiecare ingredient.

Platformă din inox

Platforma produsului este realizată din inox, asigură rezistență, dar și un aspect ușor de integrat în orice bucătărie, fie ea modernă sau tradițională.

Capacitate maximă de cântărire 5 kg

Cântarul are o capacitate maximă de cântărire de 5 kg, astfel că vei putea cântări ingredientele chiar și pentru compozițiile mai mari, dintr-o singură dată.

Funcție tara (zero)

De departe cea mai importantă funcție a cântarului, funcția tara, îți permite să cântărești orice ingredient, ignorând greutatea vasului în care acesta se află sau să cântărești ingredientele pe măsură ce le adaugi în bolul inclus.

Funcție cântărire lichide (apă, lapte)

Cu ajutorul acestei funcții poți schimba ușor de la cântărirea ingredientelor solide (g) la cele lichide (ml), fără niciun risc de eroare în timpul convertirii unităților de măsură.

Display LCD

Display-ul LCD are un afișaj ușor de citit, care va oferă rezultatele măsurării.

Cântarire cu gradare precisă de 1g

Rețetele preferate aproape că ating perfecțiunea. Cu ajutorul cântarului de bucătărie Heinner HKS-5IX ai parte de o cântarire cu gradare precisă de 1g.

Pornire/oprire automată

Pornirea se face automat în momentul așezării alimentelor pe cântar, iar oprirea are loc tot automat după câteva secunde de inactivitate.

Indicator baterie descărcată și depășire greutate

Cântarul are un indicator care vă anunță atunci când bateria este descărcată și trebuie înlocuită sau atunci când greutatea pusă pentru cântarire este mai mare decât capacitatea maximă admisă.

Provenienta

Tara de origineChina
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100163343
Coșul meu
prod-10.2.2