Blender de mână HB-600UV
Blender de mână HB-600UV
Blender de mână HB-600UV

Blender de mână HB-600UV

144,79 Lei

Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Blender de mâna Heinner HB-600UV, multifuncțional: tocător, tel și cană de mixat, putere: 600W, 5 viteze + turbo, capacitate cană: 700 ml, capacitate tocător: 500 ml, picior blender metalic detașabil, cuțit de inox, culoare: ultraviolet.

Putere 600W

Cu o putere de 600W, blenderul Heinner este perfect pentru a tăia, mărunți și amesteca ingredientele pentru preparatele tale preferate. Pregătește și amestecă în câteva secunde, scurtând considerabil în timpul alocat gătitului. 

Accesorii incluse: tel, cană de mixat 700ml, tocător 500ml

Aparatul vine la pachet cu o serie de accesorii care să îți ușureze munca. Ai tel, cană de mixat și tocător, numai bune pentru tocat ierburi, nuci, migdale sau orice îți trece prin cap.

Cuțite din inox

HB-600 are cuțite din inox, menite să taie fin chiar și cele mai tari fructe și legume și să permită ieșirea sucului din ele pentru crearea mixului dorit.

Picior metalic detașabil

Blenderul este prevăzut cu picior metalic detașabil care asigură o stabilitate perfectă în timpul utilizării, chiar și la viteze foarte mari.

5 viteze + turbo

Ai panou de control confortabil cu 5 trepte de viteză și funcția Turbo care turează instant motorul blenderului la viteza maximă de rotație, fiind de folos în special atunci când ai de mărunțit bucăți mari de fructe. Astfel, alimentale vor fi secționate mai ușor și mai rapid, iar motorul va fi solicitat mai puțin, prelungind durata de viață a aparatului.

Provenienta

Tara de origineChina
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100163348
Coșul meu
prod-10.2.2