Chiloți menstruali reutilizabili, mărimea XL, 1 buc

Chiloți menstruali reutilizabili, mărimea XL, 1 buc

113,79 Lei

113,79 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

În timpul menstruației, uitați de accesoriile igienice de unică folosință și optați pentru o soluție sustenabilă, care protejează atât natura, cât și portofelul dvs.

Datorită materialului funcțional, chiloții menstruali Kotex Period Underwear absorb lichidul, împiedică scurgerile și, totuși, își mențin capacitatea de aerisire.

Sunt ușor de întreținut – pur și simplu se spală și se refolosesc.

Chiloții menstruali sunt o alternativă ecologică și confortabilă la obișnuitele tampoane și absorbante pentru perioada menstruală.

Acești chiloți sunt confecționați din materiale moi și respirabile, bumbac și fibre sintetice care absorb lichidul menstrual într-un strat special fără a permite scurgeri sau mirosuri neplăcute.

Aceștia pot fi purtați singuri pe parcursul unei zile întregi și oferă protecție ridicată împotriva scurgerilor și a eventualelor accidente din perioada delicată a lunii.

În plus, chiloții menstruali sunt reutilizabili, deci sunt o opțiune ecologică și economică, care reduce risipa de produse de unică folosință și costurile asociate lor.

În cele din urmă, aceștia sunt ușor de utilizat și igienici, cu o întreținere simplă pot fi spălați și reutilizați în mod repetat pentru perioade lungi de timp.

95% bumbac.

Provenienta

Tara de origineSri Lanka
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100166327
Coșul meu
prod-10.3.2