Nu este în stoc
Absorbante bumbac organic Normale, 12 buc
Absorbante bumbac organic Normale, 12 buc
Absorbante bumbac organic Normale, 12 buc

Absorbante bumbac organic Normale, 12 buc

29,79 Lei

29,79 Lei/buc
Avantajele Freshful:
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Atât de subțiri și totuși atât de puternice, absorbantele organice ENROUSH păstrează tot lichidul la interior.

Sunt 100% naturale având un strat superior din 100% bumbac organic - sigur și delicat cu pielea.

Deși au doar 2.5 mm grosime, îți garantează o menstruație fără accidente prin Design-ul Body - Fit și Tehnologia Smart Channels.

Testate și aprobate dermatologic și ginecologic, absorbantele ENROUSH sunt potrivite pentru orice zi a fluxului menstrual.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Rupe ambalajul, dezlipește protecția de hârtie de pe spatele absorbantului și lipește-l pe lenjeria ta intimă, indiferent de modelul și forma acesteia.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra într-un loc uscat, ferit de umezeală.

Beneficii produs

✓strat protector creat 100% din bumbac organic
✓nucleu absorbant inovativ din material sustenabil, pe bază de plante ✓ajustabile pentru diferite tipuri de lenjerie intimă
✓protecție superioară împotriva scurgerilor
✓hipoalergenic pentru piele sensibilă
✓pH neutru
✓testate și aprobate dermatologic.

Provenienta

Tara de origineBelgia
Website producatorhttp://www.enroush.ro
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100166562
Coșul meu
prod-10.3.2