- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Terină de porc cu ciuperci de pădure este realizată fără aditivi, ce păstrează autenticitatea gustului tradițional francez. Combinația echilibrată dintre carnea de porc și ciupercile de pădure (hribi roșii, mânătărci, pleurotus) creează o experiență culinară rafinată, bogată și aromată.
Moștenită din bucătăria de la țară a gospodinelor franceze, terina semnifică atât preparatul, cât și vasul în care este gătită. Istoria acestei rețete începe în 1860, în portul Binic, Franța, când Eulaie Martin, mai târziu cunoscută drept „Bunica Lalie”, producea pate, terine și alte delicatese din carne provenită din ferma familiei.
Produsele au devenit rapid renumite, fiind o încântare pentru gurmanzi și un obiectiv de cumpărături pentru marinarii și călătorii ce plecau spre nordul Europei.
Astăzi, terinele artizanale continuă să fie preparate cu aceeași pasiune, respectând rețeta tradițională, oferind un gust autentic, bogat și plin de savoare, direct din Franța pe masa ta.
Sfat utilizare/preparare/gatire
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
| Origine | Franţa |
Informații conformitate produs
| Informații producător | ;; |
| Informații persoană responsabilă | ;; |


