Cafea măcinată Europa Classico Italiano 250g
Cafea măcinată Europa Classico Italiano 250g
Cafea măcinată Europa Classico Italiano 250g
Cafea măcinată Europa Classico Italiano 250g

Cafea măcinată Europa Classico Italiano 250g

35,61 Lei

142,44 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Cafea Hardy Europa, în stil italian, cel mai bine vândut amestec Hardy.

Cafea Hardy Europa conține cafea amestec atent selectată și prăjită, cu următoarele origini: Honduras, Brazilia, Vietnam, Tanzania și India. 

Cafea Hardy Europa este o cafea corpolentă, cu un gust plin, tipic italian, cu note delicate de cacao și fructe confiate.


Despre Hardy

Caffè Hardy a fost fondată la Milano în 1954 de familia Maja și este condusă și astăzi de a treia generație. Alberto, nepotul fondatorului, a început un proces de inovare a produselor și ambalajelor, pentru a lansa cafeaua italiană de înaltă calitate în întreaga lume.

Caffè Hardy are o legătură lungă și profundă cu orașul Milano, pe de o parte pentru că aici au fost puse bazele brandului, dar și pentru că prezența sa în restaurantele, barurile și cafenelele din oraș – peste 800 - este încă nerealizată de alte branduri. 

Din aceste motive, Caffè Hardy a fost de multe decenii și încă este supranumită „il Caffè di Milano”.â

Pornind de la legendarul amestec „Milano”, bazat pe rețeta secretă a bunicul Maja, astăzi Hardy oferă o gamă completă de cafele (amestecuri, mono-origine, organice) în diverse formate (capsule compatibile, boabe, cafea măcinată) și ceaiuri de cea mai buna calitate.

În timp, pachetul rafinat și elegant de Caffè Hardy a contribuit la crearea unei legături strânse cu lumea modei milaneze. În săptămâna modei, Caffè Hardy este adesea prezentă cu calitatea sa superioară produse, pentru a sublinia eleganța capitalei italiene a gustului, atât pe catwalk, cât și în ceașca de cafea.

Caffè Hardy participă la cele mai importante târguri și expoziții, unde prezența sa este întotdeauna dezvăluită prin eleganța și stilul standului său și prin aroma intrigantă a cafelei sale.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc răcoros și uscat, ferit de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineItalia
Website producatorhttp://www.hardy.it
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100166751
Coșul meu
prod-10.3.2