-20%
Bere blondă Clasic 0.33l
Bere blondă Clasic 0.33l
Bere blondă Clasic 0.33l

Bere blondă Clasic 0.33l

6,29 Lei

Economisești 20%

4,99 Lei

+ 0.5 Lei+ 0.5 Lei
15,12 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Berea Grivița Clasic este o bere de tip Pilsner ce se remarcă printr-o aromă fină de hamei, având un gust echilibrat și răcoritor.  

Acest lager este obținut printr-un proces natural de producție cu ingrediente atent selecționate, fără înlocuitori. 

Pentru berea Grivița Clasic se folosește un malț blond deschis, două tipuri de hamei și drojdie de fermentație inferioară. 

Hameiul neprelucrat folosit este de două tipuri, unul amar la începutul fierberii și altul de aromă la sfârșitul fierberii. Acesta echilibrează gustul dulce provenit din malț, conferindu-i berii Grivița Clasic notele ușor amărui. 

Gustul este lejer și amărui (datorită hameiului) și totodată ușor dulce (datorită zaharurilor provenite din malț). Armonia gustului se datorează și conținutului echilibrat de CO2 care îi conferă o senzație de prospețime berii. 


Brandul de bere Grivița, activ în perioada comunistă și în anii ’90 a revenit din nou pe piaţa din România datorită lui Matei Lucescu.

Acesta a studiat berea, a căutat în istorie și a ajuns la o concluzie: trebuie să se numească "Grivița" și trebuie să fie ceva special, artizanal, altfel decât ce e pe piață.

Berea Grivița este produsă artizanal în prima fabrică de bere din România complet transparentă, cu alte cuvinte, doritorii pot vizita zona de producție.

La ora actuală, tancurile de fermentare pot produce 20.000 litri pe lună, 40.000 de sticle sau … 50.000 de pahare de bere la draft.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Temperatură de servire recomandată: 4-7°C.

Asocieri culinare: aroma proaspătă de Grivița Clasic se potrivește cu diferite brânzeturi, preparatele picante de pui, precum și cu mai multe feluri de paste sau fructe de mare.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc răcoros și uscat, ferit de razele soarelui.

Provenienta

Website producatorhttp://www.fabricagrivita.ro
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100170377
Coșul meu
prod-10.2.2