Lapte praf pentru copii de vârstă mică 4 Junior Probalance, 18+ luni, 650g
Lapte praf pentru copii de vârstă mică 4 Junior Probalance, 18+ luni, 650g
Lapte praf pentru copii de vârstă mică 4 Junior Probalance, 18+ luni, 650g
Lapte praf pentru copii de vârstă mică 4 Junior Probalance, 18+ luni, 650g
Lapte praf pentru copii de vârstă mică 4 Junior Probalance, 18+ luni, 650g
Lapte praf pentru copii de vârstă mică 4 Junior Probalance, 18+ luni, 650g

Lapte praf pentru copii de vârstă mică 4 Junior Probalance, 18+ luni, 650g

50,39 Lei

77,52 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Laptele formulă pentru copii de vârstă mică Humana Little Heroes 4 este o pudră pentru prepararea de băutură pe bază de lapte degresat și uleiuri vegetale, pentru nutriția specială a copiilor cu vârsta mai mare de 18 luni.

Când se folosește Humana Little Heroes 4?

Copilașul dumneavoastră a trecut de varsta de un an și acum descoperă și explorează tot mai mult lumea ce-l înconjoară în timp ce nevoile sale nutriționale se schimbă. 

Laptele Humana Little Heroes susține corpul și mintea copilului dumneavoastră prin aportul tuturor ingredientelor necesare dezvoltării motrice și cognitive ale acestuia. 

Experții în nutriția pediatrică au identificat un aport neadecvat în cazul anumitor nutrienți: în special proteinele și sarea sunt prezente în alimentație în cantități prea mari în timp ce fierul și vitamina D sunt insuficiente (EFSA Journal 2013; 11; 3408).

Un corp și o minte active pentru aventurile captivante ale micuțului dumneavoastră erou:

Laptele Humana Little Heroes susține corpul și mintea copilului dumneavoastră prin aportul tuturor ingredientelor necesare dezvoltării motrice și cognitive potrivite vârstei. Aceasta este contribuția noastră la lumea lui, plină de amuzament și aventuri captivante.

Pentru dezvoltarea normală a creierului și a țesutului nervos laptele Humana conține ALA (un acid gras omega-3 esențial).

Laptelui i s-au adăugat calciu și vitamina D, nutrienți esențiali pentru dezvoltarea normală a oaselor.

Sprijinim dezvoltarea sistemului imun cu ajutorul vitaminelor A și D, care contribuie la funcționarea normală a acestuia.

Pro Balance este promisiunea Humana față de tine și copilul tău de a-i furniza acestuia nutrienții necesari pentru un trup și o minte active.

Humana iubește copiii. În fiecare zi cei de la Humana sunt inspirați de mame și de copiii lor. Ascultă și sunt atenți la așteptările părinților și se ghidează după nevoile celor mici. 

Știind că, fără îndoială, laptele matern este cea mai bună hrană a sugarilor, Humana este motivată de cele mai recente descoperiri din natură și știință pentru a oferi o nutriție adecvată sugarilor și copiilor mici.

Caracteristicile ambalajului

Siguranță:

Închiderea exterioară de siguranță, membrana interioară de sigilare și marginea inferioară oferă protecție conținutului din toate părțile. Ambalaj fără bisfenol A.

Igienă:

Suportul integrat al linguriței dozatoare și deschiderea largă a cutiei minimizează contactul pielii cu pudra de lapte. Odată închis, capacul cutiei creează o barieră excelentă împotriva umidității.

Comoditate:

Posibilitatea de a lucra cu o singură mână și de a măsura corect cantitatea de pudră din lingurița dozatoare prin nivelarea conținutului la colțul special.

AVIZ IMPORTANT! 

Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Ministerul Sănătății și Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni. Consultați medicul sau moașa înainte de a începe hrănirea copilului cu o formulă de lapte. 

Vă rugăm să îi asigurați copilului dumneavoastră o alimentație echilibrată, un stil de viață sănătos și o îngrijire dentară atentă.

Sfat utilizare/preparare/gatire

Spălați temeinic cana, muștiucul și inelul filetat, preparați o formulă mereu proaspătă la fiecare masă, hrăniți imediat copilul cu băutura și aruncați cantitățile de băutură rămase după hrănire.

Vă rugăm să utilizați numai lingurița dozatoare inclusă în acest pachet (3.2g).

Prepararea greșită sau păstrarea improprie a băuturii pot afecta sănătatea copilului dumneavoastră.

Pentru a obține o porție de 170 ml băutură:
1. Fierbeți 150ml de apă potabilă, lăsați-o să se răcească la 50°C și jumătate din cantitate introduceți-o în cana curată.

2. Adăugați în cană 5 măsuri de pudră cu ajutorul linguriței dozatoare și a instrumentului de nivelare.

3. Închideți cana și agitați imediat, după care adăugați restul de apă și agitați din nou pâna la dizolvarea completă a pudrei.

4. Strângeți bine muștiucul pe cană, apoi asigurați-vă ca temperatura preparatului este de 37°C, înainte de hrănirea copilului.

Nu încălziți în cuptorul cu microunde (risc de opărire)!

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Beneficii produs

• Brandul Humana are 65 de ani de experiență. Calitate controlată în Germania din 1954.

• Promisiunea Pro Balance pentru tine și copilul tău este să-i furnizăm nurtienții necesari pentru un trup și o minte active.

• Pentru dezvoltarea normală a creierului și a țesutului nervos laptele Humana conține ALA (un acid gras omega-3 esențial).

• Laptelui i s-au adăugat calciu și vitamina D, nutrienți esențiali pentru dezvoltarea normală a oaselor.

• Sprijină dezvoltarea sistemului imunitar cu ajutorul vitaminelor A și D, care contribuie la funcționarea normală a acestuia.

Provenienta

Tara de origineGermania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100171276
Coșul meu
prod-10.2.2