Profită acum
Cidru afine sticlă 0.275l
Cidru afine sticlă 0.275l

Cidru afine sticlă 0.275l

4,89 Lei

+ 0.5 Lei+ 0.5 Lei
17,78 Lei/l
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

DACIC Romanian Ciders este o gamă de cidruri aromatizare cu personalitate, produse în România, având un gust plin, fructat, realizat prin fermentarea merelor românești.

Animați de spiritul îndrăzneț al strămoșilor noștri daci, bazându-ne pe tradiția românească în cultivarea și fermentarea merelor, am realizat cinci arome de cidru: afine, căpșuni, mere, cherry și zmeură (nou) pornind de la nevoile unui iubitor de gusturi variate și complexe.

Recomandăm a se servi bine răcit (5°-7°C), cu voie bună și distracție, alături de prietenii apropiați, fie că te afli acasă, la un grătar sau la terasă.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros, ferit de îngheț și de razele soarelui.

Provenienta

Tara de origineRomania
Nume producatorZAREA S.A
Website producatorhttp://www.zarea.ro
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100171836
Coșul meu
prod-10.3.0