Mici producători
Pave cu maia naturală 400g
Pave cu maia naturală 400g
Pave cu maia naturală 400g
Pave cu maia naturală 400g
Pave cu maia naturală 400g

Pave cu maia naturală 400g

6,59 Lei

16,48 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Pâinea Pave cu maia de la Michael Artisan Bakery este 100% naturală și autentică, dospită lent și coaptă pe vatră, fiind produsă artizanal.

Procesul de fermentare al aluatului este realizat exclusiv cu maia, fără adaos de agenți de creștere sau dospire, fără conservanți și fără amelioratori.

De asemenea, ingredientele sunt atent alese, având o calitate superioară.

Bucură-te de gustul delicios al pâinii proaspete, autentice, cu maia, cu miezul specific alveolat și aerat.


Povestea brutăriei Michael Artisan Bakery a luat naștere în 2015, cu două pâini coapte în cuptorul familiei de acasă, în Craiova. Dragostea pentru pâinea proaspătă cu maia, sănătoasă și curată, doar din ingrediente simple au determinat înființarea brutăriei Michael Artisan Bakery. În prezent, produsele Michael Artisan Bakery se găsesc în București, Ilfov și Craiova.

Toate produsele Michael Artisan Bakery sunt realizate în mod artizanal, doar din ingrediente naturale, fără amelioratori, conservanți, agenți de creștere sau dospire. Ingredientele (materiile prime) folosite sunt atent alese: făinuri superioare și semințe atent selecționate, coapte și hidratate în brutărie.

Aluaturile sunt dospite lent cu maia naturală autentică, ca dovadă fiind miezul pâinii, care unul alveolat și aerat, bine dezvoltat. 

Pregătirea materiilor prime, coacerea sau hidratarea semințelor, hrănirea maielelor, divizarea bucăților de aluat și modelarea lor sunt procedee manuale, realizate cu atenție și drag de lucrătorii artizani ai Michael Artisan Bakery.

În final, pâinile sunt coapte cu grijă și sub atentă supraveghere în cuptor pe vatră.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se depozita la temperatură ambientală, în spatii răcoroase, aerisite și uscate.

Provenienta

Website producatorhttp://www.michaelbakery.ro
OrigineRomânia
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100172347
Coșul meu
prod-10.0.8