Mici producători
Lipii libaneze, 10 buc, 500g
Lipii libaneze, 10 buc, 500g
Lipii libaneze, 10 buc, 500g
Lipii libaneze, 10 buc, 500g

Lipii libaneze, 10 buc, 500g

5,49 Lei

10,98 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Lipiile libaneze Pita Prima sunt preparate din ingrediente 100% naturale, de origine românească, fără conservanți sau aditivi, coapte în cuptoare de piatră.

Lipiile libaneze Pita Prima sunt versatile, fiind perfecte pentru shaorma și wrapuri în diverse combinații de gust, dar și ca înlocuitor pentru pâine.


Pita Prima este un brand românesc producător de produse de panificație, precum lipii libaneze, chifle pentru burgeri, batoane pentru hot dog sau baghete.

Din pasiune pentru pâinea adevărată, produsele Pita Prima sunt realizate din ingrediente calitative, 100% naturale, românești, fără adaos de conservanți sau aditivi. 

Produsele Pita Prima sunt coapte în cuptoare de piatră, fiind pregătite în loturi mici, pentru a asigura prospețimea și calitatea.

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineRomania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100174041
Coșul meu
prod-10.5.2