Ciocolată albă cu căpșuni, fără zahăr adăugat 75g
Ciocolată albă cu căpșuni, fără zahăr adăugat 75g
Ciocolată albă cu căpșuni, fără zahăr adăugat 75g
Ciocolată albă cu căpșuni, fără zahăr adăugat 75g

Ciocolată albă cu căpșuni, fără zahăr adăugat 75g

9,59 Lei

127,87 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Ciocolata albă fără zahăr cu căpșuni Torras este mai mult decât o ciocolată, este o experiență care vă invită să vă bucurați de ce este mai bun din ambele lumi: răsfățul ciocolatei albe și prospețimea naturii. 

Descoperă magia ciocolatei albe cu căpșuni Torras și lasă-te purtat într-o călătorie plină de plăcere și farmec, unde ciocolata albă și căpșunile se unesc pentru a crea o combinație care vă va cuceri de la prima mușcătură.


Despre Chocolates Torras

Fondat în 1890 și având peste un secol de istorie, brandul Chocolates Torras este unul dintre cei mai vechi producători de ciocolată din Spania.

Chocolates Torras este unul din pionierii produselor din ciocolată fără zahăr și fără gluten și, mai nou, a ciocolatei organice.

Brandul Chocolates Torras creează adevărate delicii, pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi, dar și pe cei care caută opțiuni sănătoase. 

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Provenienta

Tara de origineSpania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100174200
Coșul meu
prod-10.6.1