Ciocolată neagră eco 100g
Ciocolată neagră eco 100g
Ciocolată neagră eco 100g
Ciocolată neagră eco 100g

Ciocolată neagră eco 100g

19,18 Lei

191,80 Lei/kg
Avantajele Freshful:
Îl poți primi Când îți livrăm?
Genius logo
Ai livrare gratuită cu
Îți livrăm comanda la temperatură controlată
Poți plăti fie online, fie prin card sau cash la livrare
Ai banii înapoi rapid dacă nu ești mulțumit
De la același brand:

Descriere

Ciocolata neagră ecologică Torras este realizată din boabe de cacao organică, cultivate fără pesticide, îngrășăminte sau erbicide, astfel că au o concentrație mult mai mare de nutrienți și antioxidanți.

Ciocolata organică este este mult mai sănătoasă decât ciocolata tradițională. Cele mai multe batoane de ciocolată convenționale conțin ingrediente nesănătoase, cum ar fi siropul de porumb bogat în fructoză, arome artificiale, dextroză și zaharoză. Ciocolata organică, pe de altă parte, conține doar zaharuri naturale și alte ingrediente organice. 


Despre Chocolates Torras

Fondat în 1890 și având peste un secol de istorie, brandul Chocolates Torras este unul dintre cei mai vechi producători de ciocolată din Spania.

Chocolates Torras este unul din pionierii produselor din ciocolată fără zahăr și fără gluten și, mai nou, a ciocolatei organice.

Brandul Chocolates Torras creează adevărate delicii, pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi, dar și pe cei care caută opțiuni sănătoase. 

Sfat depozitare (Conditii, Grade)

A se păstra la loc uscat și răcoros.

Beneficii produs

Unele cercetări sugerează chiar că consumul de cantități mici de ciocolată organică în fiecare zi poate avea un impact semnificativ asupra sănătății psihice, precum și poate ajuta la reducerea riscurilor de a dezvolta boli de inimă, printre altele.  

Un alt beneficiu important pentru sănătate al boabelor de cacao organică este că acestea conțin o cantitate mare de uleiuri esențiale pure de înaltă calitate.

Deși beneficiile consumului de ciocolată organică sunt incontestabile, beneficiile etice sunt și mai mari. Achiziționând ciocolată organică, îi ajuți pe fermierii din lumea a treia să mențină un nivel de trai decent.

Provenienta

Tara de origineSpania
Imaginile produselor sunt afișate cu titlu de prezentare. Facem tot posibilul să ne asigurăm că informațiile pe care ți le oferim sunt corecte și complete, însă te rugăm să consulți întotdeauna ambalajul produsului. Producătorul poate modifica ambalajul fără o înștiințare prealabilă, astfel că nu putem fi răspunzători de eventuale diferențe (în termeni de culoare, formă, aspect) între imaginea afișată și cea a produsului livrat.
Cod produs: 100174209
Coșul meu
prod-10.3.2