


- Informatii
- De la același brand
Descriere
Acest lot se remarcă prin notele sale fructate vibrante și dulceață sa ridicată, iar finish-ul ciocolatiu asigură un retrogust confortabil în majoritatea metodelor de preparare.
Stația de procesare Kercha din regiunea sudică a provinciei Guji reprezintă un avans și un ajutor uriaș pentru micii producători ai zonei, care până la înființarea stației erau nevoiți să parcurgă drumuri de 12 ore cu mașina, ceea ce deseori compromitea recoltele.
• Recomandată: espresso, preparate cu lapte sau metode alternative;
• Profil aromatic: fructat;
• Note: nectarine, flori de soc, ciocolată cu lapte;
• Grad de prăjire: espresso modern 2/3;
• Procesare: naturală;
• Varietal: Heirloom;
• Altitudine: 1850m;
• Punctaj/ recoltă: 85/;
• Regiune: Guji, Bule Hora;
• Producător: mici fermieri locali, la stația de procesare Kercha;
• Curator: Răzvan Burlacu.
Despre Dropshot Coffee
Dropshot Coffee este o prăjitorie de cafea de specialitate din București, fondată în 2019.
Dropshot Coffee se remarcă prin folosirea boabelor de cafea de înaltă calitate, achiziționate direct de la producători atent aleși, care sunt ușor de urmărit și au o distribuție echitabilă și durabilă a profiturilor către toți cei implicați în proces.
Misiunea echipei Dropshot Coffee este de a oferi experiențe senzoriale uimitoare în ceașca de cafea, având în vedere diversitatea gusturilor clienților. Astfel, Dropshot Coffee experimentează mereu noi combinații de arome și perfecționează constant profilele de prăjire.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
Tara de origine | Romania |
Website producator | http://dropshot.coffee |