- Informatii
- De la același brand
Descriere
Vinul Black Label Sauvignon Blanc provine din podgoriile cramei din Marlborough și Hawke’s Bay.
Gama Black Label a cramei Babich este creată special pentru a acompania preparatele culinare. Punând în valoare profunzimea și complexitatea unică ale unui Sauvignon Blanc din Marlborough, acest clasic bogat și bine echilibrat oferă arome de fructe tropicale coapte și note citrice, cu un finish condimentat și mineral.
Black Label Sauvignon Blanc de la Babich este un vin complex și bogat cu arome variate. Buchetul său include note de fructe negre precum coacăze, agrișe, tei, fructul pasiunii, fructe citrice și condimente.
Strugurii sunt recoltați mecanizat, zdrobiți și presați cu un contact minim cu pieliță. Fermentarea se face în rezervoare de oțel inoxidabil cu o varietate de specii de drojdie pentru a crea o anumită complexitate texturală și aromatică.
Note & Critici:
• Cameron Douglas MS - 94.
• Wine Spectator - 93.
• Wine Spectator Top 100 de vinuri 2021.
• James Suckling - 90.
• Decanter - 93.
• Robert Parker - 91.
Despre Babich
Crama Babich este una dintre cele mai vechi și respectate crame din Noua Zeelandă, fondată în 1916 de imigrantul croat Josip Babich. Cu peste o sută de ani de istorie, Babich este o afacere de familie, care acum a ajuns la a treia generație de vinificatori, continuând să producă vinuri apreciate și premiate la nivel internațional.
Babich este recunoscut pentru vinurile sale Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Chardonnay și alte varietăți produse în Marlborough, Hawke’s Bay și alte regiuni viticole renumite.
Deși are o tradiție îndelungată, Babich continuă să inoveze - de la noi tehnici de vinificare până la game premium și single vineyard, care reflectă caracterul fiecărei podgorii.
Brandul este profund legat de terroir-ul Noii Zeelande și a devenit un pionier al industriei viticole din această țară. Experiența acumulată de-a lungul unui secol se regăsește în echilibrul și calitatea vinurilor Babich.
Crama Babich este una dintre primele certificate pentru viticultură sustenabilă în Noua Zeelandă, care folosește metode ecologice în podgorii și procese eficiente de producție, care reduc impactul asupra mediului.
Sfat utilizare/preparare/gatire
Serviți-l cu preparate din carne de vițel, fructe de mare (excelent cu stridii) sau carne de pui.
Provenienta
| Tara de origine | Noua Zeelandă |
Informații conformitate produs
| Informații producător | ;; |
| Informații persoană responsabilă | ;; |



