- Informatii
- Ingrediente
- De la același brand
Descriere
Când spui “gust românesc de sărbătoare”, spui lebăr adevărat, făcut așa cum se făcea odinioară – din carne de porc, ficat și condimente naturale, fără înlocuitori, potențiatori sau alte bazaconii.
Rețeta Măcelaria Ghiță păstrează autenticitatea preparatelor de casă, cu ingrediente simple și oneste, atent alese din ferma proprie. Lebărul este fiert, condimentat și umplut cu migală, iar apoi savurat cu muștar și pâine caldă pentru aroma aceea fină și inconfundabilă a Crăciunului românesc.
Fiecare baton de lebăr poartă tradiția gustului curat, moștenit din generație în generație — un produs care te duce instant cu gândul la mesele de altădată.
Produs oferit de Măcelaria Ghiță prin conceptul „de la furcă la furculiță”.
Cu peste 20 de ani de tradiție, Măcelaria Ghiță aduce produse autentice românești direct din ferma proprie de la Călărași până în cele 20 de măcelării din țară.
Calitatea este secretul produselor Măcelăria Ghiță. Ei se ocupă și de cultivarea cerealelor pentru hrana porcilor, de pregătirea mesele animalelor în fabrica proprie de furaje, de administrarea propriului abator și de producerea delicateselor tradiționale, afumate cu fum natural din lemn de fag, fără arome artificiale. Apoi, distribuie toate aceste bunătăți în măcelăriile din toată țara, asigurându-se că sunt 100% sănătoase.
Măcelaria Ghiță este locul unde găsești produse preparate ca pe vremuri, cu adevăratul gust al cărnii.
Sfat depozitare (Conditii, Grade)
Provenienta
| Website producator | http://www.macelariaghita.ro |
| Origine | România |




