Econom
Salată de sfeclă roșie cu brânză feta și nuci

10,90 lei

/porție
Timp pregătire
5 min
Timp gătire
10 min
Porții
4
Total
15 min
Ingrediente
  • -
    700-800g sfeclă roșie prefiarta
  • -
    2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • -
    1 lingură oțet balsamic
  • -
    sare
  • -
    piper
  • -
    150g brânză feta
  • -
    25g nuci prăjite și tăiate mărunt
  • -
    pătrunjel sau alte verdețuri tocate fin
Mod de preparare
1
Tăiem sfecla în cuburi potrivite și o punem într-un bol.
2
Pregătim dressingul astfel: amestecăm uleiul, oțetul balsamic, sarea și piperul.
3
Turnăm dressingul peste sfecta din bol, adăugăm brânza feta și nucile și amestecăm ușor (păstrăm pentru decor puțină feta și câteva nuci).
4
Decorăm cu feta, nuci și verdețuri. Salata noastră este gata!
prod-10.0.6